Treningstilbud

Vi tilbyr et variert treningstilbud, spør oss gjerne om råd til å finne din treningsform.

Body fitness

BODYSTRENGTH

Bodystrength er en effektiv og utfordrende stryke-time med få repetisjoner for hele kroppen, vi trener med egen kroppsvekt og vekter til god musikk. Her får du brukt både de store og små muskelgruppene og kjernemuskulatur, for å få en fullkropps-treningsøkt.

Målet vårt er at du skal oppleve at øvelsene gir deg en sterkere kropp som fungerer slik du ønsker, samtidig som du utfordrer deg selv. Bodystrenght er laget for alle som ønsker å få en sterkere og mer funksjonell kropp, uavhengig av nivå eller mål med treningen.
Timen er på 45 minutter inkludert oppvarming og uttøying.
Vi jobber i serier på 3 med antall repetisjoner mellom 8-12.

spinning

SPINNING

En fin treningsform for å oppleve personlig mestring og utvikling. Du kan trekke fordeler av gruppens energi og samtidig finne din rytme i musikken. Du styrer dine egne motstandsnivåer og hastighet, slik at du kan bygge opp treningsnivået over tid.
_G7A3375-2

BODYBALANCE

Reduserer stressnivået og gjør deg konsentrert og rolig. Ved hjelp av en serie av nøye utvalgte bevegelseskombinasjoner trener du styrke, balanse og bevegelighet til vakker og tilpasset musikk. Blandingen av teknikker og bevegelser gir deg både en fysisk treningsøkt og indre balanse og harmoni. BODYBALANCE passer for alle. Du får alternative øvelser hele veien hvis du er helt ny.

BODY-STEP

BODYSTEP

Grunnleggende trinn, akkurat som å gå opp og ned trappene, er kjernen i BODYSTEP ™ – en kardio-trening for hele kroppen for å virkelig tone din rumpe og dine lår. I en BODYSTEP Athletic-klasse kombinerer du grunnleggende trinn med bevegelser som burpees, push ups og vektplate-øvelser for å trene overkroppen. Hvis du har lyst på raskere trinn og sjansen til å vise frem din rytme og stil, så er BODYSTEP Classic veien å gå. Det er alltid mange muligheter for å få deg gjennom treningen trygt. Våre entusiastiske instruktører leder deg gjennom treningen. Vi spiller forfriskende, fengende musikk og fyller på med mye moro og personlighet underveis. Du kan brenne opptil 620 kalorier *, og du vil forlate timen glad og fornøyd. BODYSTEP er tilgjengelig som 45 min trening.